Årjäng Camping & Stugor***** Sommarvik

Här kan du och hela din familj uppleva en riktigt härlig semester fylld av skratt, äventyr, avkoppling och inspiration.
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik är en femstjärnig, helårsöppen anläggning, vackert belägen på en solsluttning ned mot sjön Västra Silen som ingår i Dalslands Kanals sjösystem.

Camping
Inget går upp mot en lyckad campingsemester på sommarlovet! På Sommarvik finns det gott om utrymme för barn och vuxna att umgås, leka, koppla av och uppleva nya äventyr. Oavsett om du vill tälta, husvagnscampa eller kommer i husbil ger de dig en femstjärnig omgivning och miljö för ett barnvänligt semesterboende, personlig service och mängder av aktiviteter!

På transit- och semestercampingen finns det cirka 100 campingtomter samt flera olika områden för tält. Alla tomter har ström, förutom några tälttomter, och ligger centralt på anläggningen. Elen är, under sommarsäsongen, inkluderad i priset. Tomterna har olika storlek och hög bärighet.

Stugor
Du kan välja mellan åtta olika boendealternativ. Sommarvik har 64 stugor med 3-6 bäddar samt ett grupplogi med 18 bäddar. Vill du bo i en lite mindre, enklare stuga med vacker utsikt över sjön Västra Silen? Eller kanske en nybyggd med hög modern standard? Eller varför inte åka två-tre familjer tillsammans och bo i deras flerfamiljshus?
Sommarvik har något som passar alla och de hjälper gärna till med att hitta det boendet som passar just din familj bäst.

På Årjäng Camping & Stugor Sommarvik finns butik, restaurang, poolbar, utomhuspooler, bastu, relaxavdelning, äventyrsgolf, lekplatser, uthyrning, badstrand, aktiviteter och underhållning, Kids Club och mycket mer.
Öppettider
INFO
Plats
Året runt. Se arrangörens webbplats.
Arrangör
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Sommarvik
672 91 Årjäng
booking@sommarvik.se
Namn
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Adress
Strand
672 91 Årjäng
Kommun: Årjäng
Vägbeskrivning
Följ E18 eller väg 172 till Årjäng. Från Årjäng, följ skyltar mot camping, ca 3 km söder om Årjäng centrum.
Tillbaka
Årjäng
Besök hemsida Boka här
Dalslands kanal
Båt
Kanot
Minigolf
Sjönära boende

Priser

Pristyp: Dag
Pris: 200 kr
Beskrivning:
Tältplats, pris från. Exklusive el.
Pristyp: Dag
Pris: 220 kr
Beskrivning:
Campingplats, pris från. Inklusive el.
Pristyp: Dag
Pris: 550 kr
Beskrivning:
Campingstuga, pris från