Glamping på Årjängs femstjärniga camping

För dig som vill kombinera den naturnära campingkänslan med det bekväma boendet finns våra glampingtält med stora terrasser i västerläge och med härlig utsikt över sjön.
Våra mysiga glampingtält är belägna på en terrasserad sluttning på södra sidan av anläggningen, med härlig utsikt över Västra Silen. Vakna på morgonen, fäll upp tältduken, sitt kvar i sängen och njut av utsikten. Toalett, dusch och kök finns att nyttja i servicehus på området. Kran för dricksvatten (kallvatten) finns nära tältet. Det finns el i tältet samt ett litet utbud husgeråd med porslin, glas och bestick, skärbräda, disktillbehör, vattenkokare och ett litet kylskåp.
Lakan, handdukar och uppbäddad säng ingår i priset. Även slutstädning ingår, men du ansvarar själv för dina sopor och din disk.

Observera att tältet låses med ett hänglås men att vi inte rekommenderar att lämna värdefulla ägodelar när tältet är tomt. Det går bra att låsa in eventuella värdefulla ägodelar i receptionen. Liksom vanliga tält har inte heller glampingtältet något temperaturregleringssystem vilket innebär att det kan bli varmt i tältet mitt på dagen då det inte ligger i närheten av skugga.

Frukost serveras i restaurang under peak season. Utanför den perioden finns frukostpåse eller frukosttillbehör att köpa i butiken. Lunch och middag serveras i restaurang och poolbar. Vill ni hellre laga er egen mat kan man göra det i de kök som finns tillgängliga i servicehusen, eller varför inte ta med ert eget stormkök för den ultimata naturupplevelsen?

Glampingtälten är öppna för bokning under en begränsad tid under sommaren. Datumen kan variera. Bokning genom vår onlinebokning, mail eller telefon. Om ni har särskilda önskemål måste detta anges vid bokningstillfället så att vi så långt det är möjligt kan tillgodose era behov.
INFO
Plats
Arrangör
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Sommarvik
672 91 Årjäng
booking@sommarvik.se
Namn
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Adress
Strand
672 91 Årjäng
Kommun: Årjäng
Vägbeskrivning
Följ E18 eller väg 172 till Årjäng. Från Årjäng, följ skyltar mot camping, ca 3 km söder om Årjäng centrum.
Tillbaka
Årjäng
Besök hemsida

Priser

Pristyp: Per natt från
Pris: 790 kr