Golfpaket hos Hotell Årjäng

Spela golf i vacker kuperad terräng och njut av härligt hotellboende med frukost.
Årjäng är känd för sin vackra golfbana. Här spelar varje år hundratals proffs och glada semesterresenärer. I kuperad terräng, vacker skog och med en bana med utmanande layout upplever du golfen som aldrig förr. Hotell Årjäng har under flera år haft ett fint samarbete med Årjängs golfklubb som endast ligger 13 km från hotellet, nära E18. Tillsammans har de tagit fram golfpaket med bra priser, alla paket är inklusive moms och per person.

Hotell Årjäng är ett modernt hotell med ljusa rum och egen bowlingbana med 6 banor i anslutning till lobbyn. Enkelt för barn och vuxna att roa sig en stund. Välkomnande restaurang med uteservering, ät en god middag eller bara koppla av en stund med Årjängs specialdrink. Samtliga 62 rum är rökfria har fritt WiFi och individuell air condition. Husdjur är välkomna. Modernt hotell som borgar för trivsam vistelse och lyckade möten.
INFO
Plats
Arrangör
Hotell Årjäng
Trolltorget
672 30 Årjäng
service@hotelarjang.com
Namn
Hotell Årjäng
Adress
Trolltorget
672 30 Årjäng
Kommun: Årjäng
Vägbeskrivning
I centrum
Tillbaka
Årjäng
Besök hemsida
Golf
Paket

Priser

Pristyp: Golfpaket
Pris: 795 kr
Beskrivning:
Priset gäller per person i delat dubbelrum och innehåller: - en greenfee på Årjängs golfbana - stor frukostbuffé Enkelrumstillägg 300 kr.
Pristyp: Golfpaket
Pris: 1055 kr
Beskrivning:
Priset gäller per person i delat dubbelrum och innehåller: - en greenfee på Årjängs golfbana - tvårätters middag exklusive dryck - stor frukostbuffé Enkelrumstillägg 300 kr.