17
jul

Rock på vischan

En fantastisk helkväll med ett mycket starkt startfält av artister där man får uppleva Johnny Cash Roadshow, The Boppers, Creedence Tribute & Special guest Brolle.
Johnny Cash Roadshow (UK)
Den internationella Cash showen turnerar över hela världen och är den i särklass största och bästa hyllningen till Johnny Cash som finns. Den har höjts till skyarna både av fans över hela världen och familjen Cash.

The Boppers – Hetare än på många år
I hela fyra decennier har The Boppers utfört sin succéartade blandning av Rock’n Roll & Doo Wop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika grupper i sitt slag.
Keep on Boppin!

Creedence Tribute & Special Guest Brolle
Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att man, om man blundar, faktiskt upplever det som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.
Den här kvällen gästas bandet av ”sveriges enda riktiga rockartist” Brolle som nyligen avslutat en succéartad arenaturné med showen Elvis, Cash The Killer & Me.

Längd: CA 4 h 30 min – inkl. paus.
INFO
Plats
Arrangör
Silleruds Hembygdsförening
Galteviken Mellantorpet
672 95 Årjäng
Namn
Silleruds hembygdsgård
Adress
518
672 95 Årjäng
Kommun: Årjäng
Vägbeskrivning
Från Årjäng kör ni E18 mot Karlstad ca 15 km, sväng höger vid skylt Sillerud fortsätt ca 700 m, sväng vänster. Hembygdsgården ligger uppe på åsen.
Tillbaka
Årjäng
Besök hemsida Boka här

Priser

Pristyp: Biljettpris
Pris: 595 kr
Beskrivning:
Boka innan 31 mars 595:-, Boka innan 30 juni 695:- Ordinarie 795:-

Tillfällen

2020-07-17 19:30