Fiske hos Årjäng Camping & Stugor Sommarvik

Årjäng Camping hjälper dig planera en lyckad fisketur.
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik är en femstjärnig, helårsöppen anläggning, vackert belägen på en solsluttning ned mot sjön Västra Silen som ingår i Dalslands Kanals sjösystem.

I uthyrningscentralen hyr de ut kanoter, trampbåtar, roddbåtar och cyklar. De hjälper gärna till med turplanering och förser dig med kartor, fisketips, fiskekort och allt annat du kan tänkas behöva för en lyckad utflykt! Bestäm själva om du vill hyra en halvdag eller i flera dagar. I Nordmarken förekommer abborre, gädda, öring, röding, insjölax, regnbåge och flera arter av vitfisk.

Sommarvik ingår i SCOA, Scandinavian Canoe Outfitters Association, som har fler än 800 kanoter till uthyrning i området och drygt 120 godkända lägerplatser med vindskydd, miljötoaletter, eldstäder och ved.
Sjösystemet Dalsland-Nordmarken är ett av Europas finaste med ren luft, friskt vatten och en rik natur. Här väntar otaliga sjöar och vattendrag. Dalsland-Nordmarkens sjösystem förkortas ofta DANO och ligger inom de svenska landskapen Dalsland och Värmland. Personalen hjälper gärna till med en lämplig turplanering inom DANO-området.

På Årjäng Camping & Stugor Sommarvik finns även boende i form av stugor, grupplogi och camping. Det finns butik, restaurang, poolbar, utomhuspooler, bastu, relaxavdelning, lekplatser, badstrand, aktiviteter och underhållning, Kids Club och mycket mer.
INFO
Plats
Arrangör
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Sommarvik
672 91 Årjäng
booking@sommarvik.se
Namn
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Adress
Strand
672 91 Årjäng
Kommun: Årjäng
Vägbeskrivning
Följ E18 eller väg 172 till Årjäng. Från Årjäng, följ skyltar mot camping, ca 3 km söder om Årjäng centrum.
Tillbaka
Årjäng
Besök hemsida
Dalslands kanal
Fiske

Priser

Pristyp: Enligt offert
Pris: 0 kr