Hyr båt hos Årjäng Camping & Stugor Sommarvik

Roddbåtar, kanoter och trampbåtar till uthyrning.
På Årjäng Camping & Stugor Sommarvik finns roddbåtar av märket Linder Fishing 410 att hyra. Du kan gärna ta med egen motor (2,5 hk). Flytvästar ingår.

Årjäng Camping & Stugor Sommarvik är en femstjärnig, helårsöppen anläggning, vackert belägen på en solsluttning ned mot sjön Västra Silen som ingår i Dalslands Kanals sjösystem.

Förutom uthyrning av roddbåtar, hyr de även ut kanoter och trampbåtar. De hjälper gärna till med turplanering och förser er med kartor, fisketips, fiskekort och allt annat du kan tänkas behöva för en lyckad utflykt! Bestäm själva om du vill hyra i en halvdag eller i flera dagar.

Sjösystemet Dalsland-Nordmarken är ett av Europas finaste med ren luft, friskt vatten och en rik natur. Här väntar otaliga sjöar och vattendrag. Dalsland-Nordmarkens sjösystem förkortas ofta DANO och ligger inom de svenska landskapen Dalsland och Värmland. Personalen hjälper gärna till med en lämplig turplanering inom DANO-området.

På Årjäng Camping & Stugor Sommarvik finns även boende i form av stugor, grupplogi och camping. Det finns butik, restaurang, poolbar, utomhuspooler, bastu, relaxavdelning, lekplatser, badstrand, aktiviteter och underhållning, Kids Club och mycket mer.
INFO
Plats
Arrangör
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Sommarvik
672 91 Årjäng
booking@sommarvik.se
Namn
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Adress
Strand
672 91 Årjäng
Kommun: Årjäng
Vägbeskrivning
Följ E18 eller väg 172 till Årjäng. Från Årjäng, följ skyltar mot camping, ca 3 km söder om Årjäng centrum.
Tillbaka
Årjäng
Besök hemsida
Dalslands kanal
Båt
Fiske

Priser

Pristyp: Halvdag
Pris: 200 kr
Beskrivning:
Kanot och roddbåt
Pristyp: Hel dag
Pris: 400 kr
Beskrivning:
Kanot och roddbåt
Pristyp: Timme
Pris: 100 kr
Beskrivning:
Trampbåt