Hyr kanot, trampbåt eller funkajak hos Årjäng Camping & Stugor Sommarvik

Kanoter, funkajaker och trampbåtar för uthyrning vid sjön Västra Silen.
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik är en femstjärnig, helårsöppen anläggning, vackert belägen på en solsluttning ned mot sjön Västra Silen som ingår i Dalslands Kanals sjösystem.

I uthyrningscentralen finns det att hyra 24 kanoter, två fun-kajaker, två trampbåtar, två roddbåtar och två cyklar. Vi hjälper gärna till med turplanering och förser er med kartor, fisketips, fiskekort och allt annat ni kan tänkas behöva för en lyckad utflykt! Bestäm själva om ni vill ge er ut en halvdag, en hel dag eller varför inte i flera dagar.

Sommarvik ingår i SCOA, Scandinavian Canoe Outfitters Association, som har fler än 800 kanoter till uthyrning i området och tillgång till drygt 120 godkända lägerplatser med timrade vindskydd, miljötoaletter, eldstäder och ved. Sjösystemet Dalsland-Nordmarken är ett av Europas finaste med ren luft, friskt vatten och en rik natur. Här väntar otaliga sjöar och vattendrag. Dalsland-Nordmarkens sjösystem förkortas ofta DANO och ligger inom de svenska landskapen Dalsland och Värmland. Personalen hjälper gärna till med en lämplig turplanering inom DANO-området.

På Årjäng Camping & Stugor Sommarvik finns även boende i form av stugor, grupplogi och camping. Det finns butik, restaurang, poolbar, utomhuspooler, bastu, relaxavdelning, lekplatser, badstrand, aktiviteter och underhållning, Kids Club och mycket mer.
INFO
Plats
Arrangör
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Sommarvik
672 91 Årjäng
booking@sommarvik.se
Namn
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Adress
Strand
672 91 Årjäng
Kommun: Årjäng
Vägbeskrivning
Följ E18 eller väg 172 till Årjäng. Från Årjäng, följ skyltar mot camping, ca 3 km söder om Årjäng centrum.
Tillbaka
Årjäng
Besök hemsida
Dalslands kanal
Kanot
Kanotuthyrning

Priser

Pristyp: Halvdag
Pris: 200 kr
Beskrivning:
Kanot och roddbåt
Pristyp: Heldag
Pris: 400 kr
Beskrivning:
Kanot och roddbåt
Pristyp: Timme
Pris: 100 kr
Beskrivning:
Trampbåt