Välkommen till Årjängs kommun

Vackrast och vildast i västra Värmland?
Årjängs kommun ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo. Våra 1 000 sjöar och fantastiska naturområden inbjuder till härligt slappa dagar vid stranden eller aktiviteter som fiske, kanoting och utflykter med picknick korgen. Sover gott gör du på någon av våra boendeanläggningar här finns hotell, vandrarhem och alltifrån 5-stjärniga campingplatser till mer vildmarksbetonade.

Vill du uppleva naturen på ett annat sätt kan du trampa dressin, cykla, vandra, ta en golfrunda eller varför inte boka in en ridtur. Under sommaren finns det en mängd evenemang, Hästkrafthelg i juli med backtävling i centrala Årjäng och tvådagars trav med V75 och Årjängs Stora Sprinterlopp. För den musikintresserade kan Allsköns Musik i augusti eller Packmopedsturnén vara ett bra alternativ. Årjängs marknad i september är en av årets höjdpunkter med 800 knallar och 50 000 besökare, tivolit roar både små och stora barn.

Shopping brukar vara en av aktiviteterna under semestern, tack vare att vi gränsar till Norge har vi ett stort utbud av butiker. Loppis, antikt och secondhand finns runt om i kommunen.
INFO
Plats
Namn
Årjängs kommun
Adress
Storgatan 66
672 30 Årjäng
Kommun: Årjäng
Tillbaka
Årjäng
Besök hemsida